Amateursex

Toen ik nog een beetje jonger was, zo’n vijf jaar geleden, toen maakte ik altijd amateur sexfilms met mijn vriendinnen. Ik pikte altijd van die sletterige types op die voor werkelijk alles in waren. Dus je kunt wel nagaan wat voor filmpjes dat zijn geworden. Soms eindigde zo’n filmpje op het internet, maar dan zorgde ik er keurig voor dat hun gezichten niet te zien waren. Maar ja, die tijden, die zijn voorbij. Ik ben nu met een vaste vriendin waar ik zowaar ook van hou. En hoewel het met haar altijd pret in bed is, weet ik dat ze gewoon geen amateuropnames wil maken van ons tweetjes, lekker bezig op het matras of in de keuken. Of waar dan ook. Ik heb het al een keertje stiekem geprobeerd, meteen twee weken ruzie. Dat doe ik dus niet meer.

Maar missen doe ik het natuurlijk wel. Het was ene bijzonder geile hobby om uit te voeren, dat spreekt natuurlijk voor zich. Het was ook leuk om die filmpjes zo nu en dan eens terug te kijken. Dat wil mijn vriendin dan weer wel doen, om te zien of we bepaalde standjes nog niet uit hebben gevoerd. En om te checken of ik er wel goed in ben natuurlijk. Hoewel ik haar in actie niet digitaal vast mag leggen, ben ik maar op zoek gegaan naar alternatieven. Zo kwam ik dan ook op 0906 20 25 522 terecht. Kek nummertje om te bellen hoor, gewoon een menu waar je uit kunt kiezen, van amateursex tot keiharde porno, maar ook 1 op 1 live contact met een leuke meid is te kiezen. Dat heb ik nog niet gedaan, geeft mij toch een beetje het gevoel dat ik aan het vreemdgaan ben en daar ben ik zelf heel erg strikt in. Zelfs een zoen op de wang bij een vreemde vrouw als mijn meisje er niet bij is, laat ik achterwege, Ik ben duidelijk een mengelmoes van lekker los en modern en stijf en ouderwets. Dus ik koos waar ik zo gek op ben en dat is amateursex, maar dat heb ik jullie natuurlijk al vaak genoeg verteld. De meid die ik te horen kreeg vertelde mij dat ze bij mij in huis kwam sluipen en mij op de bank zag zitten, spelend met mijn pik. Het was nog waarheidsgetrouw ook zeg, daar had ik mijn pet voor afgenomen, had ik die op dat moment gedragen. Ze vertelde mij dat ze een mobieltje bij zich had en dat ze daarmee filmen hoe ze tussen mijn benen kwam zitten, mijn pik beet greep en mij langzaam begon af te trekken en vervolgens af te zuigen. Hoe haar tong langs mijn eikel gleed en ze diezelfde eikel (welke anders) tussen haar lippen nam en mij heerlijk rustig begon te pijpen. Tegen die tijd had ik al lang en breed gespoten, inbeeldend hoe de amateurmeid van 0906 20 25 522 mijn zaad doorslikte.

Ik kan je vertellen dat ik in lange tijd niet zo lekker klaar ben gekomen door mijzelf handmatig te bevredigen. Sindsdien bel ik met regelmaat en kom ik op alle amateurverhalen klaar. Mijn vrouwtje weet er overigens va en ze vindt het helemaal prima, zolang ik haar nog maar blijf neuken. En soms, heel soms heeft ze het erover dat ze misschien toch nog een filmpje met mij wil maken. Wat zo’n telefoonnummer allemaal niet op kan leveren hè?

 

Heb jij in amateursex ook zo’n zin, maar zit het filmen er bij je vriendin niet in? Bel dan 0906 20 25 522 (€0,80 p/m)  om de meest geile amateur sexverhalen die er zijn te beluisteren, ingesproken door een waanzinnig heet stel meiden. Als amateursex niet jouw ding is, kies dan uit een andere optie, zoals buitensex, omasex of lekkere negerinnen. Maar er zijn nog veel meer keuzes. Ook is het leuk om live 1 op 1 met een heerlijk vrouwtje te kletsen, om je fantasie de vrije loop te laten gaan. 0906 20 25 522 (€0,80 p/m) voor opwindende telefoonsex met een geile meid in iedere categorie.