AnaalSex

Ik ben een man die graag naar de kontjes van vrouwen kijkt. Ik kan het ook niet helpen, dat is nou eenmaal waar ik voor val. Ja, de borsten zijn ook wel lekker, maar billen, daar smelt ik helemaal van. Ik kan het gewoon niet helpen en heb daarbij ook meteen een probleem. Ik heb namelijk een vriendin die er heerlijk uitziet en het fantastisch doet in bed, alleen heeft ze gewoon geen billen. Als ze een strakke spijkerbroek draagt, is het net of ze er een strijkplank in hebben gestoken. De rest is helemaal prima, maar als ik haar op zijn hondjes pak, heb ik gewoon de neiging om er een overhemd overheen te leggen en de strijkbout erbij te pakken. Niet goed dus.

Nu ben ik heel erg blij dat er een oplossing in mijn leven is gekomen, die ervoor zorgt dat ik niet fysiek vreemd hoef te gaan. Die oplossing is doodeenvoudig 0906 20 25 522. Wat zeg je? Ja, het is een telefoonnummer, dat klopt. Bel het maar eens en je komt er meteen achter waarom ik hier zo enorm blij mee ben. Het is namelijk een sexlijn en door aan telefoonsex te doen, hoef ik mijn lul niet in de kont van een andere vrouw te proppen. Ik kwam het nummer tegen op het internet en moest meteen terugdenken aan de tijden dat die nummers alleen met 06 begonnen. Ik was toen natuurlijk een stuk jonger en belde het regelmatig met rode oortjes op, hopend dat ik niet betrapt zou worden door mijn huiswerk makende broertje of mijn te vroeg thuiskomende vader. Want dan zou er wat zwaaien, daar kon ik vergif op innemen. Maar goed, met de herinnering in mijn hoofd belde ik 0906 20 25 522 (€0,80 p/m) en al snel zat ik in het menu, waar ik dus uit de soorten geile verhalen kon kiezen. Ik ging voor anale sex, terwijl ik met mijn mobieltje door het slaapkamerraam, tussen de gordijnen door, naar mijn lekkere geile buurvrouw zat te kijken, die voor in de tuin bezig was. Terwijl de hete vrouw aan de andere kant van de lijn mij vertelde over hoe heerlijk ze het vond om in haar kontje geneukt te worden en hoe de badmeester haar eens na sluitingstijd in het zwembad te pakken had genomen, stond ik naar de voorover bukkende buurvrouw te kijken, met de telefoon in mijn ene hand en mijn pik in de andere. Ik fantaseerde erover dat ik het sexverhaaltje met de buurvrouw aan het doen was. Niet in het zwembad, maar daar in de voortuin. Ik was heel dicht bij mijn orgasme, maar toen ging de buurvrouw naar binnen. Jammer. En het verhaaltje was ook nog eens afgelopen. Gelukkig hoorde ik dezelfde stem van het menu ineens zeggen dat ik ook voor live 1 op 1 contact kon kiezen. Meteen drukte ik het juiste cijfer er voor in. Haast te snel, de telefoon gleed haast uit mijn handen. Daar kwam een lekkere slet aan de lijn. Bianca heette ze en we gingen een rollenspel over de telefoon doen. Ik kwam natuurlijk al vrij snel klaar, aangezien ik al een tijd voor het raam had staan sjorren. Maar goed ook, want mijn meisje kwam ook al thuis. Ik kon het bewijs net op tijd wegwerken. Maar sindsdien hoef ik mij geen zorgen om de kont van mijn vriendin te maken. Hij mag dan wel plat zijn, maar wil ik echt aan mijn trekken komen, bel ik gewoon mijn favoriete nummertje op. 0906 20 25 522 (€0,80 p/m)

 

Heb je geen geile buurvrouw met een lekkere stevige kont waar jij je op af kunt trekken? Bel dan 0906 20 25 522 (€0,80 per minuut) en kies uit het keuzemenu wat voor geil verhaaltje je wilt horen. Van anaal tot pijpen, van op zijn solo tot triootjes. En ben je echt toe aan een geile meid aan de lijn? Dan kun je altijd voor het 1 op 1 live contact kiezen.