Buitensex

Buitensex, ik hou er zo van. Toen ik nog maar pas bij mijn vrouw was, gingen we regelmatig de bossen in. We zeiden dan dat we gingen joggen, maar eigenlijk nam ik haar gewoon achter een boom. Heerlijk hoor, mijn vrouw met haar handen tegen de stam gedrukt, haar kontje naar achteren gestoken en haar benen van elkaar. En ik erachter staand met mijn pik diep tussen haar schaamlippen en soms – als we in een hele dolle bui waren en de zon flink scheen – in haar mooie donkere holletje. Maar dat is alweer een tijdje geleden. Als we nu naar het bos gaan, is het om van de natuur te genieten. Met een verrekijker. En een vogelboek. Spannend.

Gelukkig is het internet er nog, daar kon ik altijd naar van die fijne sexfilmpjes kijken van vrouwen die in de natuur genomen werden. Ja, je leest het goed, ik schreef “kon” , want mijn vrouw zit nu het meest bij de pc, biologische recepten op te zoeken en uit te printen. Toch is alles nog niet verloren voor een man als ik, want er zijn nog altijd die goeie oude vertrouwde nummers die je bellen kunt. Dus regelmatig trek ik mij terug en pak ik de telefoon (meestal mijn smartphone, aangezien mijn vrouw ook regelmatig met haar moeder en haar zus aan het bellen is, zucht..) en bel ik naar 0906 20 25 522, waar ik voor 80 cent per minuut in een waanzinnig menu de meest geile verhalen kan beluisteren, verteld door een ontzettend sexy stem. Ik kom dan in het keuzemenu terecht en ik luister vaak naar tienersex verhalen, soms een beetje amateursex en amateurs, maar nooit heel lang. Dat is slechts om in de stemming te komen. Want ik wil natuurlijk naar de buitensex verhalen gaan luisteren. Gisteren was de laatste keer dat ik belde en ik hoorde het verhaal van Anja aan, die verdwaald was in het bos en daar door een boswachter in haar nauwe spleetje genomen werd. De manier waarop ze het vertelde was gewoon waanzinnig! Ik waande mij even die boswachter en zag hoe ik haar achterlangs tegen een boom nam, haar op haar rug in de verdorde bladeren legde en op haar klom om haar ouderwets in de missionaris positie vol te pompen en ga zo maar door. De telefoon in mijn ene hand, de andere hand om mijn leuter heen. Ik zat te rukken als een gek en kwam heerlijk klaar. Ineens hoorde ik, nadat het verhaal klaar was, dat ik ook live 1 op 1 contact kon hebben met een geile meid. Hoewel ik net was klaargekomen, werd mijn pik toch wel behoorlijk hard weer. En net toen ik verder wilde gaan, hoorde ik de schelle stem van mijn vrouw van beneden roepen dat we boodschappen moesten gaan doen. Dag erectie! Daar zat ik weer met mijn slappe hap. Ik deed de telefoon uit, maakte mijzelf schoon en ging naar de winkels met mijn vrouw, waar 0906 20 25 522 de hele tijd door mijn hoofd bleef gaan. Ik denk dat ik vanavond, als mijn vrouw gaat bridgen met haar vriendinnen, dat nummer maar weer even ga bellen. Ik ben benieuwd wat die geile meid mij allemaal te vertellen heeft, als ik alleen met haar live ga. Misschien ga ik wel in de tuin zitten als ik haar bel, heb ik toch het gevoel dat ik nog actief aan buitensex doe.

Heb je ook zo’n behoefte aan heerlijke buitensex maar is het te koud om er aan te beginnen? Bel dan met 0906 20 25 522 (€0,80 p/m) en ga in het keuzemenu naar buitensex, om de meest geile verhalen van die heerlijke meiden aan te horen. Of heb je meer behoefte aan 1 op 1 contact (live!) ? 0906 20 25 522 voor een spannend gesprek, live met een meisje naar keuze!