Geile Negerinnen

Ik hou van donkere vrouwen. Ebony is mijn favoriete kleur, helemaal als er een lekkere ronde kont bij komt kijken. En als er dan ook nog eens een stel tieten aan vast zitten waar je gewoon een hap uit zou willen nemen als je honger hebt, dan is het helemaal goed. Mijn vrouw is een negerin, maar niet het soort wat ik hier zojuist heb omschreven. Nee, ze is het soort met een platte kont en kleine tieten, die op wonderbaarlijke wijze nog hangen ook! Niet veel mee te beleven hoor, gewoon recht toe recht aan neuken en dan slapen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik totaal geen behoefte aan een mooie donkere schoonheid meer heb. Juist meer, omdat ik het thuis niet heb zitten. Dus heb ik op een dag gewoon zo’n telefoonsex nummer gebeld.


Ik dacht, ik heb toch niets te verliezen, dus ik waag het er gewoon op. En ook al weet ik dat dit vaak op niets uitdraait, toch had ik zo’n gevoel dat het met dat nummer wel anders kon zijn. Noem het maar een fingerspitzengefühl, ik voelde het als zeg maar aan mijn water. En ja hoor, inderdaad, zodra ik 0906 20 25 522 had gebeld, kwam ik in een menu. Op zich niets wonderbaarlijks, maar de stem die mij vertelde dat ik verschillende verhalen kon gaan beluisteren, ingesproken door de meest geile vrouwen, die klonk gewoon heet! Als een negerin zelfs! Ik hoorde de optie 1 op 1 live contact met één van onze hete meiden voorbij komen en toen drukte ik meteen het nummer dat erbij hoorde in. En raad eens? Ja hoor, de meid van het menu kwam aan de lijn. Ik kreeg meteen een harde leuter en aangezien ik alleen op mijn werk was omdat ik moest overwerken, maakte ik mijn broek onder mijn bureau los. Ik haalde mijn blanke harpoen – of liever gezegd kinderhengeltje – tevoorschijn en begon ermee te spelen. “Ben je geil vanavond schatje?” vroeg ze mij, nadat ze mijn naam had gevraagd. Ik knikte maar besefte dat ik daar niet veel mee kon bereiken en zei dus snel “ja”. We raakten aan de praat en ze vertelde mij hoe lekker zij het vond om aan een harde blanke lul te zuigen. Zij als negerin (YES!) vond dat namelijk bijzonder lekker. Een beetje verandering van spijs doet wonderen, zo noemde ze het. Ik heb een half uur met haar zitten bellen en ik ben twee keer klaar gekomen.
“Bel je snel weer terug schatje?” vroeg ze, maar voor ik haar antwoord kon geven, zat ik alweer in dat menu. En hoe aantrekkelijk haar stem ook was – en nog steeds is – ik hing 0906 20 25 522 maar op, want ik had niet genoeg beltegoed voor die €0,80 per minuut. Sindsdien heb ik een abonnement afgesloten en kan ik zo lang bellen als ik maar wil. Naast negerinnen sexverhalen kan ik ook andere verhalen luisteren en dat doe ik soms, om het een beetje af te wisselen. Maar eerlijk is eerlijk, niets is zo fijn om met een donkere meid te kletsen. Lekker 1 op 1, bloedje geil en heerlijk live!

Ben jij al die blanke meiden ook zo beu, maar is er geen negerin in de buurt waar je lekker mee kunt flirten? Dan kun je 0906 20 25 522 (€0,80 p/m) bellen om naar de meest hete negerinnen telefoon sexverhalen te luisteren. Als donkere dames niet echt jouw ding zijn kun je op 0906 20 25 522 ook kiezen uit andere verhalen, zoals lesbisch, omasex, tienersex en nog veel, veel meer.