Geile Studentes

Ik ben nooit gaan studeren. Jammer, want ik vind de studentes heel erg lekker om te zien. Daar had ik graag eens lekker mee liggen neuken. Ik ben nou eenmaal niet zo slim, dus een studie zou aan mij alleen maar verspilde moeite zijn. En al was ik dat wel, dan was het geld een probleem geweest. Ik kom uit een arm gezin, maar daar hoef ik jullie natuurlijk niet mee te vervelen. Nu loop ik op volwassen leeftijd over straat, pak ik een terrasje en kijk ik om mij heen naar al die bloedhete studentes die hier in Leiden (waar ik woon) rondlopen. Al die mooie borsten die zo mooi heen en weer bewegen bij iedere stap, die heerlijke billen die een vloeiende beweging maken, alsof iedere stap die ze maken een soort kont massage is. Ik word al geil als ik er alleen maar aan denk! Wat een genot. En aangezien ik alleenstaand ben, word ik alleen maar meer en meer opgewonden van al die strakke truitjes en perfect zittende spijkerbroeken. De keren dat ik mijzelf op zo’n sletje heb afgetrokken zijn niet meer te tellen.

Gelukkig hoef ik tegenwoordig niet meer op de zomer te wachten om van die heerlijke lichamen te kunnen genieten, want er is internet. Alleen heb ik een goedkope provider en die is bijzonder traag. Filmpjes kijken gaat bij mij dus vaak haperend. Maar, ook daar is een oplossing voor. Die oplossing is een heel geil telefoonnummer, 0906 20 25 522. En dat nummer, dat bel ik vaak. Heel vaak. Zeg maar gerust iedere dag, meerdere keren achter elkaar. Schaam ik mij ook helemaal niet voor. Telefoonsex is weer helemaal terug, zo las ik ergens in een onderzoek en dat is maar goed ook, want rukken op een altijd filmpjes ladende internetverbinding, dat is ook niets. Als ik 0905 20 25 522 (kost overigens €0,80 per minuut) bel, dan kom ik in een meerkeuzemenu en daar kan ik dan kiezen uit wat voor verhalen ik nou eigenlijk horen wil. Natuurlijk kies ik voor studentes, die zich iedere keer weer laten neuken op een manier waar ik alleen maar van dromen kan. Op campus, bij een leraar thuis voor een goed cijfer, dat soort heerlijke verhalen. Laatst had ik gekozen voor het live 1 op 1 sexcontact en sprak ik met een jonge meid, die speelde dat ik haar leraar was, of liever gezegd haar professor. Dat vond ik wat geiler klinken. Ik kan wel zeggen dat ik mijn zak die dag enorm goed geleegd heb. “Oh professor, wat is hij lekker groot,” zei het hese meisje over de telefoon. “Ik denk niet dat ik die pik helemaal in mijn mond kan krijgen.” Zo, dan weet je ongeveer hoe het gesprek ging. Zalig gewoon. Het meisje heeft mij tot drie orgasmes weten te lullen en dankzij meiden als haar en 0909 20 25 522 ben ik het hele jaar van de meest fantastische studentes voorzien, waar ik mij klokje rond op klaar kan rukken. Goed, het is dan wel in mijn hoofd, maar het voordeel daarvan is dat ik kan doen en laten wat ik maar wil met zo’n bloedhete studente uit Leiden. Of waarin Nederland dan ook.

Word jij ook zo geil van al die hete studentes, maar blijft het altijd bij kijken? Probeer dan eens 0905 20 25 522 (€0,80 p/m) en luister naar de meest hete, sexy studentes die hun stoutste fantasieën in sexverhaal vorm aan je komen vertellen. Maar je kunt ook uit andere stoute verhalen kiezen. Zoals tienersex, anaal, buitensex en nog veel meer. 0906 20 25 522 is het telefoonnummer voor de meest wilde sexervaringen.