Omasex

Ik hou van mijn oma, maar niet zoals ik van al die andere oudere dames hou. Er is gewoon een soort aantrekkingskracht die bejaarde dames op mij hebben, die ik niet anders uit kan leggen dan dat ze mij ontzettend geil maken. Er is voor mij niets lekkerder dan een bijzonder rijpe vrouw met veel rimpels en hangende tieten. Het is voor mij het betere trekwerk als ik naar zo’n dametje aan het kijken ben. Als ik in een programma op de televisie een onderwerp over een bejaardenhuis zie, heb ik mijn broek al heel snel op mijn enkels hangen en ruk ik mij ene ongeluk. Mijn vrouw vindt dit soort gedrag heel erg storend en dan gaat ze vaak de kamer uit. Dat is erg jammer en ik wil het liefst dat ze blijft. Dus ben ik op zoek gegaan naar ene oplossing voor mijn “probleem.” Ik moest er wel even voor kijken, zoeken en werd er behoorlijk wanhopig van. Maar uiteindelijk kwam ik via een vriend, terwijl ik hem erover vertelde, tot een oplossing. ‘Waarom bel je niet gewoon met 0906 20 25 522?’

Ik keek hem aan alsof hij mij met zijn lul recht in mijn gezicht geslagen had. Hij moest lachen en vertelde verder. ‘Dat telefoonnummer heeft een enorm menu met allerlei soorten sex. Je kunt voor anale sexverhalen kiezen, of je gaat, zoals je net al aangaf, naar omasex verhalen luisteren. Er is zo enorm veel te beluisteren daar, ik kom er iedere dag!’ ik geloofde hem door de blik die hij in zijn ogen had. ‘Wat gaat me dat kosten?’ vroeg ik hem argwanend. Ik had er geen zin in om op droog brood te moeten leven, omdat ik zo nodig naar geile ouwe wijven wilde luisteren. ‘ 0906 20 25 522 bellen bedoel je? €0,80 cent per minuut maar.’ Hij lachte weer. ‘Valt toch best mee?’ ik moest toegeven, ik vond het niet schrikbarend duur. Ik besloot het nummer in mijn iphone op te slaan en ging een uurtje later naar huis. Mijn vrouw die sliep al lang en breed, ik had het weer eens te laat gemaakt en ze had besloten niet meer op mij te wachten. Ik zorgde ervoor dat ik zeker wist dat ze vast sliep door haar te vragen of ze ook een ijsje wilde. Normaal kon ik haar daar midden in de nacht voor wakker maken, maar ze sliep zo vast, ze reageerde helemaal nergens op. Ik sloop de trap af en ging in de huiskamer zitten en belde de sexlijn die ik van mijn maatje gekregen had. Ik kwam inderdaad in een menu. Een geil klinkende jongedame vertelde mij wat al mijn opties waren. Ik hoorde dat ik zelfs live 1 op 1 kon kletsen met een gewillig sletje. Misschien leuk voor later, dacht ik bij mijzelf, maar eerst wil ik een oma sexverhaal horen. Ik koos het juiste nummer in het menu en luisterde naar een oude, zwoele en krakende stem die mij een verhaal uit de doeken deed over de eerste keer dat ze lekker in haar gerimpelde kont geneukt werd, door een veel jongere kerel. Je begrijpt, ik maakte mijn broek los en zat heerlijk met mijzelf te spelen. Het hele verhaal luisterde ik gewoon twee keer af. Ik vond het ontzettend realistisch verteld en ik kwam na het tweede geile verhaaltje dan ook eindelijk klaar. Ik spoot een gat in de lucht van opwinding. Ik maakte de boel meteen schoon, want ik kon mijn vrouw boven geluiden horen maken, wat er op duidde dat ze een beetje aan het wakker worden was. Ik trok mijn kleren weer netjes aan, deed mijn telefoon uit en nam een biertje. Na een minuut of 10 kwam mijn vrouw dan ook beneden. ‘Ik heb je helemaal niet thuis horen komen,’ zei ze. ‘Maar ik ben wel blij dat je er weer bent lieverd. Kom je zo naar bed?’ voegde ze er lieflijk aan toe. Ik knikte. Mijn vrouw mag dan wel geen gerimpelde geile doos zijn, maar lief, dat is ze zeker.
Hou jij ook zo van oudere vrouwen en wil je lekker van hen genieten? Dan kun je bellen met 0906 20 25 522 (€0,80 p/m) , alwaar je kunt kiezen uit een uitgebreid menu met de meest heerlijke sexverhalen denkbaar. Ook kun je lekker live met een heerlijk vrouwtje gaan kletsen. Gewoon even 1 op 1. 0906 20 25 522(€0,80 p/m) een nummer om op te slaan!