Sexcammen met JouwPoes

Ik wilde zo graag met een mooie vrouwtje gaan sexcammen maar ik kon mijn type maar niet vinden. Ik zou het bijna hebben opgegeven, als ik geen teken via het internet gekregen had. Ik zag een naam staan, waar ik mij meteen tot aangetrokken voelde: Jouwpoes. Ik moest die dame echt gaan bekijken. Zodra ik doorkreeg dat ze online was, klikte ik haar schermpje aan en al snel zag ik dat lekkere wijf daar al zitten. Ik was heel erg opgelucht, de tekenen hadden niet gelogen. Ze was precies mijn type! Een klein, donker vrouwtje met redelijk grote tieten, helemaal voor iemand van haar postuur. Ze was 32 jaar en kwam uit Spijkenisse. Ze was dan wel iets jonger dan ik, maar daar liet ik mij niet door weerhouden. Integendeel, ik vond het wel leuk om eens een groen blaadje voor mij op het scherm te zien spelen met haar kleine kutje, want dat was wat Jouwpoes aan het doen was. Ik zat er echt helemaal in en voelde ook dat haar naam precies klopte, het was ‘mijn’ poes die ik daar aan het bewonderen was en ik kreeg er al heel snel een behoorlijk stijve pik van moet ik zeggen.

Jouwpoes vroeg of ik ook een webcam had. Natuurlijk had ik die, ik had alleen geen idee dat ik die beelden met haar kon delen. Ze vertelde mij al vingerend op welke knop ik moest drukken en binnen de minuut zat ik daar, met de sexcam op mijn pik gericht voor haar in beeld. Ze glimlachte heel duidelijk en stak een duim omhoog. Mijn leuter was goedgekeurd, dat scheelde dan alweer. Ik begon mijn voorhuid naar achteren te trekken en al gauw kwam mijn glimmende eikel in beeld. “Ga door, ik wordt daar heel geil van,” schreef Jouwpoes in haar chatbox. Ik begon sneller te trekken maar niet meteen in de hoogste versnelling, anders spoot ik al voordat ik haar nog meer had zien doen. De kleine donker gekleurde kanjer ging op handen en voeten zitten en stak die fijn kleine reet in beeld en begon er mee te schudden. Ze sloeg op haar eigen billen en keek over haar schouder, zoog speels op haar wijsvinger en stuurde mij een knipoog, waardoor ik mijzelf echt gewild voelde. Ik wilde dat ze “mijn” poes nog meer ging verwennen en typte dat zo snel als ik kon met één hand in, zowaar zonder enige typefouten.

Ze greep naast het bed waar ze op zat en haalde al heel gauw een enorme vibrator tevoorschijn, die ze speels tussen haar schaamlippen door liet gaan. Ineens stopte ze en stak het ding in haar kut. Tergend langzaam zag ik die vibrator in haar spleetje verdwijnen. Toen hij er helemaal in zat, trok ze hem in hetzelfde tempo er weer uit en zag ik dat hij helemaal nat was geworden. Ja, ik moest op dat moment echt wel een stuk harder gaan rukken, want dit was gewoon ontzettend geil om naar te kijken. Ik voelde dat ik het niet zo heel lang kon volhouden, maar dat nam ik maar voor lief. Ieder moment dat ik al cammend met deze kanjer door mocht brengen was de moeite waard. Ik had haar al onder de bookmarks gezet, voor het geval ze niet tegen zou vallen. Ik was blij dat ik dat gedaan had want ik wilde haar zeker nog vaker gaan bekijken. Veel vaker zelfs.
Ze begon de vibrator sneller in en uit haar kutje te bewegen en keek nog steeds over haar schouder. Ze leek mij recht in mijn ogen te kijken en ik stelde mij voor dat ik tegenover haar in dezelfde kamer zat te rukken terwijl zij mij opgeilde met haar vibrator show. Ik rukte sneller en speelde met mijn volle zak. Het zou niet lang meer duren, maar ik hield het sperma nog binnen. Toen haalde ze de vibrator uit haar kutje, trok haar billen van elkaar en liet het ding met speels gemak in haar reet glijden. Dat was voor mij echt de druppel die de spreekwoordelijke emmer deed overlopen. Zo snel als ik kon trok ik aan mijn lul en ineens spoot het zaad uit mijn pik. Ik was nog niet eerder zo lekker klaargekomen terwijl ik mijzelf af aan het sjorren was en de tranen van genot schoten in mijn ogen en mijn onderlichaam schokte na, terwijl de spieren in mijn buik krampachtig samentrokken. Ik had er geen enkele controle over, maar genoot des te meer. “Ah, ben je nu al klaar,” typte ze snel op haar toetsenbord in. “Nou ja, de volgende keer zal ik het wel wat rustiger aan doen met je. Tot snel.” Ik deed mijn hand voor de webcam en zwaaide naar haar. Ik moest mijzelf nodig gaan schoonmaken, mijn vriendin kon ieder moment thuiskomen. “Moet je een handdoek hebben, smeerpijp?”… ik was al te laat.